Imprimir aquesta pàgina

S'organitzen tot un seguit d'activitats per celebrar el dia del llibre a Biar

Biar celebra aquesta setmana diverses activitats amb motiu de la “Setmana del llibre”iniciada el passat dissabte 16 d’abril amb la inauguració del Bloc de l’Agència de Lectura “Ricardo Martínez Guillén” de Biar.

Les activitats planificades per a aquesta setmana són les següents:

- Dimecres 20 a les 20’00h tindrà lloc la inauguració de l’exposició de Poemes Visuals de l’IES Biar, a l’auditori de la Casa de Cultura. El mateix dia, a les 20’30h, a la Sala de Conferències també a la Casa de Cultura, es presentarà el llibre “Des del sud del silenci” de Rafael Casanova. La presentació serà a càrrec de Francesca Berenguer.

- Dijous 21 els xiquets i xiquetes d’infantil visitaran l’Agència de Lectura.

- Dissabte 23 d’abril, el dia del llibre, s’oferirà a la població de Biar una sèrie d’activitats que s’allargaran des de les 12’00h a les 20’00h:

- A les 12’00 h. es procedirà a la inauguració de la nova retolació de l’Agència de Lectura en homenatge al recordat bibliotecari Ricardo Martínez Guillén.

- A les 19’30 h. es lliuraran els premis del concurs de Poemes Visuals i del concurs Punt de Llibre, els quals valoraran les aptituds artístiques en l’àmbit del dibuix i de la capacitat d’invenció de paraules; respectivament.

- A les 20’00 h. es representarà “Susana y yo”, a càrrec del conta contes Gran Jordiet i Susana Lagos.

Del dilluns 25 al divendres 29 es duran a terme tallers de foment de la lectura per a l’alumnat de l’IES de Biar, a l’agència de lectura. El mateix 29, a les 20’00h, a la Sala de Conferències de la Casa de Cultura tindrà lloc la presentació del Llibre “Morirás muchas veces” de José Payá Beltrán. La presentació serà a càrrec de Jose Luís Valdés Pascual.

Des de l’equip de Biar Digital us desitgem a tots i a totes que gaudiu d’aquesta setmana del llibre i, durant tot l’any, d’un cabàs de bona lectura.

01.jpg 02.jpg

Articles relacionats (per etiqueta)