Ferran Campos guanya un nou concurs de Composició

| Eduard Garcia Molina | Cultura

El passat dissabte 19 de desembre, es va celebrar a la veïna localitat d’Ibi la final del V Concurs Internacional de Composició de Marxes per a Cavalcada de Reis organitzat per l’Associació de Reis d’Ibi i el Taller de Música Castell Vermell.

El jurat qualificador del concurs va triar quatre obres finalistes d’un total de sis com a conseqüència de la qualitat de les obres presentades. Les obres finalistes van ser interpretades en un concert a càrrec del Taller de Música Castell Vermell, on el jurat va deliberar les obres premiades.

D’una banda, el jurat va concedir un accèssit a l’obra Espurnes de la llum d’Orient de José Ignacio Blesa (Llíria, 1984) amb una dotació econòmica de 1000€. D’altra banda, es va assignar per unanimitat el primer premi del concurs a l’obra Serakin, del compositor Ferran Campos (Biar, 1990), dotat amb 2000€ i l’edició de l’obra.

Serakin, serà l’obra encarregada d’acompanyar als Reis d’Orient en la propera Cavalcada del dia 5 de gener a Ibi de la mà del Taller de Música Castell Vermell. 

L'article té 15 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).