• Inici
  • Cultura
  • Leyendas del Rock 2023: abonaments 4 dies, piscina i càmping ombra a la venda a partir del 5 de setembre

Leyendas del Rock 2023: abonaments 4 dies, piscina i càmping ombra a la venda a partir del 5 de setembre

| Leyendas del Rock | Cultura
Leyendas del Rock 2023: abonaments 4 dies, piscina i càmping ombra a la venda a partir del 5 de setembre

Font: Leyendas del Rock

Després del gran acolliment que va tindre la tirada limitada d'abonaments a tot color posats a la venda durant el passat Leyendas del Rock, esgotant-se en solo unes hores, anunciem que a partir del dilluns 5 de setembre, a les 10.00 hrs., reactivem la venda dels nostres diferents abonaments amb vista a l'edició 2023 del festival.

Així, l'Abonament 4 Dies podrà adquirir-se pel preu de 120€ + despeses i per un temps limitat. De moment, només disponibles a través de Ticketmaster i botigues associades.

També ix a la venda l'Abonament Piscina, el més desitjat pel públic leyendero. Recorda que aquest abonament és el primer a esgotar-se! Finalment, informem de l'eixida a la venda de l'Abonament Càmping Ombra.

Compra d'abonaments: https://www.ticketmaster.es/event/32107?subchannel_id=11876&brand=base_mb_es

Recordem que Leyendas del Rock 2023 se celebrarà els dies 9, 10, 11 i 12 d'agost i que ja hem anunciat al nostre primer cap de cartell, Megadeth, que oferirà en el Leyendas el seu únic concert a Espanya en 2023.

Pròximament, i de manera progressiva, anirem revelant les noves bandes que s'aniran incorporant a l'elenc d'artistes amb el qual celebrarem en gran la nostra XVI edició. Continuen atents a les seues pantalles!

L'article té 161 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).