• Inici
  • Cultura
  • Q Motors patrocina la Setmana del Cinema de Villena

Q Motors patrocina la Setmana del Cinema de Villena

| Pablo Alcaraz del Valle | Cultura
Q Motors patrocina la Setmana del Cinema de Villena

El president del Cinema Club Villena, Alejandro Martínez, i la regidora de Cultura, Elena Benítez, presenten el cartell de la 41a edició de la Setmana del Cinema de Villena. Font: El Periódico de Villena

El concessionari automobilístic Q Motors patrocina la 41a edició de la Setmana del Cinema de Villena organitzada pel Cinema Club Villena i la regidoria de Cultura del 4 al 21 d'agost. Els tipus de projeccions són molt variades, ja que hi ha 23 llargmetratges, set curts i d'altres activitats. Els productes audiovisuals van des de la comèdia espanyola passant pel cinema francés fins a dos llargmetratges noruecs i dos iranians.

Les entrades tenen un preu de 6 euros. No obstant això, els abonaments de huit entrades tenen un cost de 36 euros, però la tarifa reduïda, els xiquets i xiquetes i qui tinga Carnet Jove les podrà obtindre per 5 euros.

"Des de l'Ajuntament continuarem treballant al costat del Cinema Club i apostant per aquesta setmana de cinema en la qual gaudir de les pel·lícules i els curts i compartir les activitats del carrer. Una forma més de revitalitzar Villena i atraure visitants, ha declarat la regidora de Cultura, Elena Benítez.

L'article té 111 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).