• Inici
  • Cultura
  • "Dorfun, una visita inesperada" el conte infantil de la biaruda Noemí Segura amb Biar com a escenari

"Dorfun, una visita inesperada" el conte infantil de la biaruda Noemí Segura amb Biar com a escenari

| Eduard Garcia Molina | Cultura
"Dorfun, una visita inesperada" el conte infantil de la biaruda Noemí Segura amb Biar com a escenari

Portada del conte infantil

Ideat en temps de pandèmia i a partir d'un treball escolar, la biaruda Noemí Segura, qui a més a més és professora del CEIP Mare de Déu de Gràcia de Biar ha escrit el llibre per a xiquets i xiquetes que estan començant a llegir "Dorfun, una visita inesperada". El treball també ha sigut gràcies a la labor en l'aula amb els i les seues alumnes.

L'obra té per portada el castell de Biar, i tracta d'un conte didàctic que ja s'ha presentat a Biar i també a Beneixama. 

Una història amb Biar de fons

"Dorfun, una visita inesperada" tracta d'un extraterrestre que ve a Biar i aprofita per conéixer els costums i les tradicions adaptant-les a un món sa i ecològic, segons la biaruda, el seu treball ha tingut molt d'èxit, i ja hi ha persones que li demanen una segona part de la història, editada per Gusanillo Editorial i amb il·lustracions d'Almudena Bornás Alcázar, natural de Madrid.

L'article té 307 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).