• Inici
  • Cultura
  • El músic i compositor biarut Ferran Campos primer premi del concurs de composició "Ciutat d'Albaida"

El músic i compositor biarut Ferran Campos primer premi del concurs de composició "Ciutat d'Albaida"

| Eduard Garcia Molina | Cultura
El músic i compositor biarut Ferran Campos primer premi del concurs de composició "Ciutat d'Albaida"

Ferran Campos Valdés

Els èxits del músic i compositor biarut Ferran Campos Valdés continuen, ja que el passat dissabte 26 guanyava el primer premi en el concurs de composició "Ciutat d'Albaida" amb la marxa cristina "Clar d'Alba", segons s'ha informat des de Radio Villena-Cadena SER.

 El jurat del certamen va decidir que el premi fora ex aequo amb Carlos Montesinos i la seua marxa «Völsung», el biarut va agrair tant al jurat la valoració com a la Unió Musica d'Albaida pel seu treball durant la interpretació de les obres.

Cal recordar que és un nou premi que se suma a molts altres per a Campos, entre altres les edicions del concurs de composició festera Compositor Manuel Carrascosa, organitzat per la Junta Central de fiestas de Villena, entre altres.

081

L'article té 365 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).