• Inici
  • Cultura
  • "Muntanyes del Sud": Quart llibre de Josep Lluís Bernabeu Rico

"Muntanyes del Sud": Quart llibre de Josep Lluís Bernabeu Rico

| Eduard Garcia Molina | Cultura
"Muntanyes del Sud": Quart llibre de Josep Lluís Bernabeu Rico

Després de "Les serres de la Foia de Castalla - 26 excursions a peu" (2014), "Seguint els camins de l'aigua" (2017) i "Els boscos valencians" (2020), l'autor castellut Josep Lluís Bernabeu Rico -qui té una estreta relació amb Biar- ens porta un nou llibre, el quart.

"Muntanyes del Sud" (2022) és "un recorregut fotogràfic per les comarques centrals i del sud del País Valencià", una obra que consta de 150 `+agines  grandària Din A-4 (29,7 x 21,5 cms). El llibre dedica un capítol a cada una de les comarques: la Costera, la Vall d'Albaida, la Safor, la Marina Alta, la Marina Baixa, el Comtat, l'Alcoià, l'Alacantí, el Vinalopó Mitjà i l'Alt Vinalopó, amb diverses propostes de contingut cultural i muntanyenc.

Al llarg del llibre podrem trobar al voltant de 350 fotos a tot color. Per a Bernabeu "ha sigut un procés gratificant de recerca i una acurada selecció de material" i està previst que durant el mes d'abril d'enguany ja estiga imprés.

Per fer-te amb el teu exemplar tens disponible el sistema de recompenses Verkami, el mateix sistema a l'igual que en altres ocasions.

L'article té 379 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).