• Inici
  • Cultura
  • L'escriptor biarut José Payá Beltrán publica la seua primera obra traduïda al valencià

L'escriptor biarut José Payá Beltrán publica la seua primera obra traduïda al valencià

| Eduard Garcia Molina | Cultura
L'escriptor biarut José Payá Beltrán publica la seua primera obra traduïda al valencià

"Moriràs moltes voltes" és el títol de la primera traducció de l'autor biarut José Payá Beltrán, ha sigut l'editorial El Toll la que ha traduït al valencià l'obra original de Payá "Morirás muchas veces". Editorial que es defineix com a "independent" i que curiosament està afincada a Almansa (Albacete) creada en 2010.

El Toll publica llibres en català, bàsicament de narrativa: novel·la i assaig.

Moriràs moltes voltes

“Moriràs moltes voltes”, de J. Payá Beltrán. ~ El que més desitja Enrique Ruiz (a part de poder pagar el lloguer i continuar menjant cada dia) és triomfar com a actor. Però de moment només és un actor de mig pèl, una mica madur i sense fama. No obstant això l’atzar, que tot ho pot i tot ho trastoca, li ofereix l’oportunitat de representar el paper de la seua vida... com a assassí professional a les ordres d’una perillosa organització secreta. ¿Acceptar l’encàrrec de matar o trencar el joc confessant la vertadera identitat? ¿Fugir amb la bestreta cobrada per un treball encara sense realizar? “Moriràs moltes voltes” és un trepidant thriller, un apassionant joc de misteri i suspens amb una història cosmopolita que va des de Brussel·les a Reykjavík passant per Alacant, Madrid, Jordània...

© J. Payá Beltran, 2021. Il·lustració de coberta:

© María Payá, 2021. Disseny i maquetació: El Punt Vol·lat.

Editorial El Toll. ISBN: 978-84-123683-7-6. DL: AB 587-2021. Primera edició: Desembre de 2021. 260 pàg.

També podeu llegir l'entrevista realitzada per Biar Digital a José Payá Beltrán en agost de 2019

 

L'article té 221 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).