• Inici
  • Cultura
  • La soprano biaruda Teresa Albero acomiada hui el Festival de Piano d'Alcoi amb 'La Voix Humaine'

La soprano biaruda Teresa Albero acomiada hui el Festival de Piano d'Alcoi amb 'La Voix Humaine'

| Eduard Garcia Molina | Cultura
La soprano biaruda Teresa Albero acomiada hui el Festival de Piano d'Alcoi amb 'La Voix Humaine'

Després que el mes passat la soprano biaruda oferira a Eivissa l'obra mestra de Poulenc, actua en la comarca hui divendres, concretament a la ciutat d'Alcoi.

Albero es tornarà a ficar en la pell de la desesperada protagonista de 'La Voix Humaine' imaginada per Jean Cocteau i Francis Poulenc en el tancament del Festival Internacional de Piano d'Alcoi, la Setmana Gran del Piano, que s'acomiada aquesta nit. L'Associació d'Amics de la Música de la ciutat valenciana introdueix enguany la lírica en la seua convocatòria pianística i és així com aquest divendres 10 de setembre, la cantant valenciana interpretarà la impactant òpera en l'IVAM CADA d'Alcoi amb el pianista Francisco Cholbi a càrrec de la direcció musical i en un muntatge de Lucas Carbonell. Teresa Albero, que ha interpretat l'obra en diverses ocasions, la va oferir el 22 d'agost, en aquesta mateixa producció, en el Festival de Piano d'Eivissa.

Segons s'informa en un comunicat, la recaptació (donatiu voluntari) anirà en benefici de l'Associació Kanimambo per a fer costat a l'Hospital Carmelo de Moçambic, a l'Àfrica.

L'article té 497 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).