• Inici
  • Cultura
  • La biaruda Fàtima Arshad Bhatti Premi Sambori amb el seu treball 'Spikie'

La biaruda Fàtima Arshad Bhatti Premi Sambori amb el seu treball 'Spikie'

| Eduard Garcia Molina | Cultura
La biaruda Fàtima Arshad Bhatti Premi Sambori amb el seu treball 'Spikie'

El jurat del XXIII Premis Sambori de Redacció que organitza anualment la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat ja tenen guanyadors. El jurat, integrat per vint professionals del món de l'educació, el periodisme i la literatura, va decidir atorgar els trenta premis d'infantil, primer cicle individual i col·lectiu, segon i tercer cicle de primària, com també els del primer i segon cicle de secundària, batxillerat i cicles, ensenyament d'adults i necessitats educatives especials.

El llistat de guanyadors es pot consultar en la pàgina www.alcoiacomtatpelvalencia.org.

L'acte de lliurament del Premi serà dimecres 19 de maig, a la sala del Campus d'Alcoi de la Universitat d'Alacant (Edifici de la Cambra de Comerç, 9, Alcoi). A l'acte només podran assistir els guanyadors de les modalitats individuals i una persona acompanyant, d'acord amb les mesures sanitàries. Serà en dos tandes. A les 18:00, lliurament dels Premis a l'alumnat individual de primària. I a les 18:30, lliurament dels Premis a l'alumnat de secundària, batxiller-cicles, adults i necessitats educatives individuals.

La Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat enviarà un correu als centres per confirmar l'assistència. Enguany, han participat un total de 41 centres educatius de primària secundària i adults de les nostres comarques, 4.200 alumnes, que se sumen als més de 50.000 participants de la resta de comarques del País Valencià.

064

L'article té 64 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).