• Inici
  • Cultura
  • La biaruda Sofía Colomina Santonja guanyadora d'una beca en el Rock Camp 2020

La biaruda Sofía Colomina Santonja guanyadora d'una beca en el Rock Camp 2020

| Eduard Garcia Molina | Cultura
La biaruda Sofía Colomina Santonja guanyadora d'una beca en el Rock Camp 2020

Este mes d'agost la biaruda Sofía Colomina Santonja participarà a Sòria en l'edició del Rock Camp Espanya 2020, un campament per a joves artistes de la música. Val a dir que Sofía participarà gràcies a la beca que va guanyar en la categoria de veu, per la qual cosa podrà assistir gratuïtament al campament.

Estes beques també s'han donat en les categories de baix, teclat, bateria i guitarra. En Rock Camp segons la seua web pretenen treballar en favor del progrés personal i musical dels participants. Valoren el suport a nous talents com Sofía i futurs artistes, convertint-se en una peça més de la seua evolució.

En estes beques han participat joves d'entre 12 i 17 anys. A continuació vos oferim el vídeo que ha penjat l'organització amb el treball enviat per la jove biaruda, treball que finalment li ha valgut guanyar la beca.

L'article té 65 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).