Deu xiquets i xiquetes de Biar participen en la realització de les il·lustracions per a un llibre sobre llegendes

Il·lustració de Ginés Conca realitzada amb el fum d'un ciri Il·lustració de Ginés Conca realitzada amb el fum d'un ciri

"El Gigante Moma" és una obra literària per a xiquets i xiquetes de Marina Barbero Richart, obra per a la qual el Moviment de Pintura Biarense ha participat.

L'autora ha volgut editar el seu llibre amb il·lustracions dels xiquets i xiquetes de Biar, i després de contactar per part de Marina Barbero amb la família del poble, es va informar de que fa anys que a Biar funciona una entitat lligada a la cultura i l'art de la pintura com és el Moviment de Pintura Biarense.

Després de contactar amb el Mestre, Ginés Conca Berenguer, els xiquets i xiquetes de diferentes edats es van posar mans a l'obra i durant unes semanes van elaborar els dibuixos tot just abans de començar el confinament degut a la pandemia de la malatia del coronavirus.

Posat que l'autora de l'obra viu a Alemanya, el contacte ha hagut de ser telefònic o a través de programes de missatgeria instantània, un fet que no haha impedit que quede molt contenta pels dibuixos dels xiquets i xiquetes, tant ella com l'editorial espanyola que editarà el conte. Els dibuixos de Lia, Vanesa, Aitana, Elena, Aitor, Julia, Vida, Nuria, Cayetana i Daniel, il·lustraran llegendes i llocs que l'autora coneix des de la seua infància. Segons Barbero Biar és un lloc molt important per a ella, i des de ben xicoteta va sentir l'estima cap al poble que el seu iaio i la seua iaia li van transmetre, també per la seua gent, la seua muntanya i els seus voltants.

Per part de Marina Barbero Richart s'ha volgut agrair la col·laboració del Moviment de Pintura Biarense, tot esperant que siga un llibre molt especial, i no només per a les persones vinculades a l'entitat, sinó per a tot el poble de Biar.

Marina Barbero Richart

Actualment viu a Alemanya on imparteix classes d'espanyol a xiquets/es, joves i adults. El seu mètode d'ensenyament de l'espanyol a xiquets i xiquetes bilingües es basa en contes, així com és la creadora del web MundodES.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Així mateix Esquerra Unida valora de forma positiva la partida de 20.000 € per a que es decidisca per part de les a… https://t.co/baA2WzWT7G
5hreplyretweetfavorite
BiarDigital Com cada dimarts vos deixem l'opinió d'Antón Miralles. https://t.co/hBb6AxIa33
6hreplyretweetfavorite
BiarDigital "Moriràs moltes voltes" ha sigut publicada per l'editorial El Toll. https://t.co/1Osgj8VpVg
12hreplyretweetfavorite
BiarDigital "En Google trac informació en la qual diu que estem en una zona "terremotera", on han hagut terratrèmols importantí… https://t.co/TLtzgAlcyr

Enquesta

Sí, estic d'acord - 38%
No, preferiria que de nit no tocaren - 53.5%
Indiferent - 8.5%

Total votes: 129
The voting for this poll has ended on: Novembre 23, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com