Previous ◁ | ▷ Next

La soprano biaruda Teresa Albero participarà a Londres en un dels seus festivals més prestigiosos

El pròxim dilluns, 5 d'agost, la nostra veïna estarà a Londres participant a un dels Festivals més prestigiosos, el London Bel Canto Fetival. Estarà el mes d'agost preparant diverses gales i l'òpera Beatrice di Tenda. Albero ha manifestat que "com a Alacantina és per a mi un orgull i un honor poder portar el nom de la meua terra allà on cante, ja siga a EUA com l'última vegada o ara mateixa a Londres", una notícia important per a la trajectòria professional de la soprano Teresa Albero que segons la nostra protagonista, li ha fet molt feliç poder-la compartir amb Biar Digital.

A més  a més, demà dissabte participarà al concert que la Banda Municipal interpretarà a la Plaça de l'Ajuntament de la ciutat d'Alacant on interpretarà una ària d'òpera i tres romanços de sarsuela. Junt a dos colegues més, el baríton Javier Rubio i el tenor José Manuel Más. també participaran els cors de l'Orfeó d'Alacant, el Mare Nostrum i la Peña Lírica, un concert obert a tot el públic que començarà a les 10 de la nit.

TeresaAlbero

Albero, guardonada amb el Premi Internacional Palau de la Música de València, és ja una realitat en el panorama líric. Formada com a pianista i Llicenciada en Musicòloga ofereix una versatilitat subratllable que li ha permés abastar projectes de diferents i importants espectres.Albero

Seleccionada al febrer de 2019 per a participar en l'Opera Academy de Naples als EUA (Florida) l'agost vinent treballarà en el London Bel Canto Festival (Londres) el rol principal de l'òpera Beatrice di Tenda de Bellini.

Albero que ja ha realitzat diversos rols com Second Woman (Dido y Aeneas), Donna Elvira i Donna Anna (Don Giovanni) Mercedes (Carmen) Comtessa (Nozze di Figaro), Calipso (Telemaco nell’isola di Calipso) i Susanna (Il Segreto di Susanna) i la recent estrena de la Voix Humaine, 2019. Pianista i llicenciada en Musicologia pel CSMV (2007). Es trasllada a Sant Sebastià per a perfeccionar-se en Musikene.

Llicenciada en cant i obtenint les màximes qualificacions en el posterior Màster en Interpretació, va ser seleccionada per a treballar amb el prestigiós Alberto Zedda en l'Opera estudi en col·laboració amb el Teatre Real.

Des del punt de vista internacional, ha cantat en nombrosos Teatres i Festivals com en la Inauguració del Festival DEARTE (2011), Festival Musika-Música Bilbao a palau Euskalduna (2010-2011-2012), Festival Internacional Quinzena Musical de Sant Sebastià (2012 i Jornada Inaugural en 2014), Prioré Mesnil de Saint Martin, (França, 2012), Museu de Belles arts de Bilbao (2012), Temporada Lírica de La Rioja (2013), Clausura del Festival Internacional del País Basc (2013), Teatre d'Òpera de Lübeck (2013) i Luxemburg (Bertrange, 2014).

Pianista i llicenciada en Musicologia pel Conservatori Superior de Música de València (2007). Es trasllada a Sant Sebastià per a perfeccionar-se en el Centre Superior de Música del País Basc, Musikene, sota els consells de la soprano Ana María Sánchez. Llicenciada en Cant, ha rebut consell de noms tan prestigiosos com Alberto Zedda, Mariella Devia, Enrique Ricci, Miguel Zanetti, Maciej Pikulski, Caroline Stein (Hochschule aus Leipzig), Carlos Chausson i Raina Kawaiwanska, no obstant això destaquen les paraules de la mezzosoprano Teresa Berganza, destacant d'Albero la seua línia de cant, la brillantor, la presència en l'escenari i el vellut (terciopelo) propis de la seua veu lírica (2015). Ha finalitzat un Màster en Interpretació Musical amb les màximes qualificacions per unanimitat en el Tribunal (2016).

Ha estrenat diverses obres com The Book of Urizen sent dirigida pel propi compositor, Jacob de Haan. Ha interpretat La Missa de Nelson d'Haydn, el Requiem de Mozart, Reqiem de Fauré ha estrenat en el Palau de la Música de València La Missa a Buenos Aires de Palmeri.

Subratllar els nombrosos concerts que realitzarà aquest pròxim any en diversos punts de la geografia espanyola així com la seua participació en London Bel Canto Festival juntament amb nombrosos concerts en diferents ciutats com Ausburg i Berlín.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Inicieu sessió per enviar comentaris

   yt    

Xarxes socials

BiarDigital 📌Si encara no reps els avisos del WhatsApp municipal t'indiquem com donar-te d'alta també. Biar belleza interior… https://t.co/f9jiorJxi9
BiarDigital L'IES BIAR fa comarca també envia un missatge de suport al seu alumnat. https://t.co/KjwWAIrrLp
BiarDigital Recordeu que podeu descarregar Biar Digital en paper per veure la vinyeta, consultar la columna de les associacions… https://t.co/LTZOdgcx2I
BiarDigital Una bonica iniciativa per alleugerir este temps de confinament a l'alumnat del CEIP Mare de Déu de Gràcia. Biar bel… https://t.co/JcqN8OOA5g

Enquesta

Joomla templates by Joomlashine