• Inici
  • Cultura
  • Dissabte al Saló de Plenaris es lliuraran els premis del concurs de Poesia Visual '17 organitzat per l'IES Biar

Dissabte al Saló de Plenaris es lliuraran els premis del concurs de Poesia Visual '17 organitzat per l'IES Biar

| Eduard Garcia Molina | Cultura
Dissabte al Saló de Plenaris es lliuraran els premis del concurs de Poesia Visual '17 organitzat per l'IES Biar

A partir de hui ja es poden veure a la Casa de Cultura els poemes visuals més votats que han sigut realitzats pel Concurs de Poesia Visual d'enguany per part dels alumnes de l'IES Biar, concretament es poden veure els vint més votats. Val a dir que l'entrega de premis serà este dissabte 20 de maig a les 18 h., al Saló de Plenaris de l'Ajuntament de Biar, on també es farà l'entrega del "punt de llibre", de mà de les regidories de Cultura i d'Educació.

El mateix acte acollirà també el lliurament dels premis de "Paraules inventades" i "Aforismes" per part de l'Institut d'Educació Secundària i de dibuix per part del Col·legi Públic Mare de Déu de Gràcia de Biar.

Enguany el treball "Educació en sèrie" de Yolanda Castelló i Sara García de 2n de Batxillerat s'han emportat el premi al millor poema visual, mentre que Pablo Férriz i Pablo Nácher de 2n d'ESO amb "Equilibri" han sigut els guanyadors d'esta edició del premi del poema objecte.

 055

023

024

L'article té 29 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).