Imprimir aquesta pàgina

Gran concert de l'Orquestra Simfònica de Villena dirigida per Isidro Alemañ en una Casa de Cultura de Biar abarrotada

Durant l'ocàs d'aquest passat diumenge, l'Orquestra Simfònica de Villena oferia en la Casa de Cultura de Biar un concert de música de cinema amb motiu de l'inici de la XXXI Setmana de la Música de Biar. Tant des de la OSVI (Orquestra Simfònica de Villena) com del M.I. Ajuntament de Biar i de la Unió Musical Biarense, s'havia fet una crida perquè la gent de la comarca acudira a gaudir al costat d'ells de la seua gran passió: la música. I la gent va respondre omplint el saló d'actes de la Casa de Cultura.

Les obres que configuraven el programa d'aquest concert constituïen un repertori molt cridaner i atractiu. No en va, el concert es va presentar com un concert “de pel·lícula” posat que totes les obres que es van interpretar eren Bandes Sonores, tant de música de cinema, com de sèries de televisió.

Dos actes va tenir el concert, presentat per María Teresa Amorós i dirigit pel director de la OSVI, el biarut Isidro Alemañ. En una primera part es va interpretar la “Llista de Schindler”, de John Williams, amb Antonio Milà com a violí solista. Emoció i sentiment. Va continuar aquesta primera part amb “Forrest Gump” i va finalitzar amb la BSO de la primera pel·lícula de la trilogia d' “El Senyor dels Anells”, guanyadora de l'Óscar a millor banda sonora. Màgia i fantasia. En la segona part, “El castell ambulant” de Joe Hisaishi; “Parc Juràsic”, de John Williams; i, finalment, “El fantasma de l'Òpera”, terror, misteri, drama i tragèdia. Després de finalitzar aquestes dues parts anunciades en el programa, la OSVI va regalar als assistents una peça més. La BSO de la sèrie “Joc de Trons”; i davant els aplaudiments del públic, es va tornar a interpretar una part de “Jurassic Park”.

Des de l'Orquestra Simfònica de Villena, volem agrair a la Unió Musical Biarense, al MI Ajuntament de Biar i, especialment, a la Regidoria de Cultura per haver-nos donat aquesta oportunitat de transmetre tanta emoció i sentiment. I, finalment, volem agrair molt especialment a tot el públic assistent. Esperem que seguisquen acompanyant-nos per aquest bonic camí que estem recorrent; que seguisquen gaudint de la nostra música tant com nosaltres gaudim oferint-la; i, sobretot, seguir estant a l'altura i merèixer el seu aplaudiment.

01.jpg 02.jpg 03.jpg

Articles relacionats (per etiqueta)