Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] "Les grulles de la pau", per alumnes de 1r ESO

El 31 de Desembre a l´IES Biar se celebrà el Dia de la Pau. Justa Cortés, la mestra de religió, Teresa Menor la mestra de valors ètics, els alumnes de l’ESO i alguns altres mestres ho commemoraren amb diferents activitats.

23

S’ha treballat a través de vídeos, cançons i textos; decoració per al centre a través de grulles de paper que simbolitzen la Pau. Els alumnes de primer han realitzat treballs també sobre alguns personatges que han lluitat per la pau al món (Indira Ghandi, Martin Luther King o Santa Teresa de Calcuta). Els treballs van ser exposicions  imprescincibles per als alumnes per a conscienciar-los sobre la importància que té la pau mundial.

Tant el professorat de l’institut, el grup Conviu com les activitats del Tei treballen per la convivència al centre.

 24

PER QUÈ SE CELEBRA EL DIA DE LA PAU

És una iniciativa que va néixer el 1964 per a fomentar l’educació en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no violència i la pau.

El dia 30 de gener és el Dia Escolar de la No Violència i la Pau (DENIP). És important perquè com hi ha molta violència i guerra, se li ha de dedicar un dia. Per exemple, recordant conflictes oblidats, recordant que als EE.UU hi ha 33.000 morts a l’any per arma de foc; Que a Síria moren 1000 persones al dia; recordem també els herois invisibles: 13.000 xiquets soldats al món. Tot això es pot veure a l’exposició de l’entrade de l’institut.

Notícia col.lectiva feta per: Paloma Francés, Adrián Tomás, Loli Vargas, Rubén Castelló, Marco Hernandez, David Lorente. 1r ESO.

 25

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anuncinats, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Inicieu sessió per enviar comentaris

Últims vídeos

Xarxes socials

BiarDigital [IES Digital] "Un debat amb molt d'humor", per Núria Valdés, Juanjo Pérez i Marina Chacón https://t.co/J9FpN3goQ9 https://t.co/dMKti1RXhG
BiarDigital [IES Digital] "IES Bar porta als alumnes de FPB al Parc Natural del Fondo d'Elx", pels alumnes de 1r d’FPB… https://t.co/qGn28Wv1z1
BiarDigital El CD Biarense presenta el seu primer àlbum de cromos amb una Casa de Cultura plena de gom a gom… https://t.co/4TDai1oXA2
BiarDigital Resposta de la Regidoria d'Esports al comunicat del Club Ciclista i les declaracions d'Alcaldia sobre l'anunci de c… https://t.co/2nxuilccJI
Joomla templates by Joomlashine