Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] Què és el TEI i per a què serveix?

Les activitats del TEI milloren la convivència al centre.

La setmana passada els alumnes de 1r i 3r d ́ESO van fer sessions informatives sobre l'assetjament escolar, la convivència entre els alumnes als centres i també sobre com funciona el TEI (Tutoria Entre Iguals).

Els companys de 1r d ́ESO tindran tutors de 3r d'ESO que els ajudaran a resoldre conflictes, problemes i els poden preguntar dubtes sobre l'institut.

04

Les parelles dels alumnes de primer i tercer es coneixeran a l'alberg del Biar el proper dia 13 d'Octubre. Tots junts faran una excursió per la muntanya acompanyants per professores i professors, faran activitats i xarraran per a conèixer-se millor.

05

Fotografies corresponents a les sessions de primer d'ESO, fetes per Vivi Berbergal (Coordidnadora de Conviència i Igualtat), Ester Garcia (Orientadora de l'institut) i Teresa Menor (coordinadora de Convivència i Igualtat).

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Inicieu sessió per enviar comentaris

Xarxes socials

BiarDigital Julio Sanjuán: "Enguany tenim vora 100.000 € més de pressupost" https://t.co/xN1REM3XFu https://t.co/yAMCYiRcfV
19hreplyretweetfavorite
BiarDigital La Plataforma de jubilats i pensionistes prepara una nova concentració per a dilluns https://t.co/xXhyVeVfI4 https://t.co/jevusJYtRG
BiarDigital Biar, municipi solidari amb l'Alzheimer https://t.co/Kg2Xx6d5xc https://t.co/njXZejSech
BiarDigital [IES Digital] Al voltant del 8 de març… Alumnes de francés de l'IES implicades en el Dia Internacional de la Dona… https://t.co/BcP6NbGiXP
Joomla templates by Joomlashine