• http://valdespastor.com/site/
Previous ◁ | ▷ Next

[IES Digital] Què és el TEI i per a què serveix?

Les activitats del TEI milloren la convivència al centre.

La setmana passada els alumnes de 1r i 3r d ́ESO van fer sessions informatives sobre l'assetjament escolar, la convivència entre els alumnes als centres i també sobre com funciona el TEI (Tutoria Entre Iguals).

Els companys de 1r d ́ESO tindran tutors de 3r d'ESO que els ajudaran a resoldre conflictes, problemes i els poden preguntar dubtes sobre l'institut.

04

Les parelles dels alumnes de primer i tercer es coneixeran a l'alberg del Biar el proper dia 13 d'Octubre. Tots junts faran una excursió per la muntanya acompanyants per professores i professors, faran activitats i xarraran per a conèixer-se millor.

05

Fotografies corresponents a les sessions de primer d'ESO, fetes per Vivi Berbergal (Coordidnadora de Conviència i Igualtat), Ester Garcia (Orientadora de l'institut) i Teresa Menor (coordinadora de Convivència i Igualtat).

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anuncinats, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Inicieu sessió per enviar comentaris

Últims vídeos

Xarxes socials

BiarDigital Biar acull l'encontre de voluntaris de Creu Roja Joventut https://t.co/zaC4AE9Dkn https://t.co/4HfrAquVLa
BiarDigital Helena Vilar: "Tots som iguals però cadascú amb les seues capacitats" https://t.co/zRIMtRJzTL https://t.co/umbxRrzmJQ
BiarDigital "Política, coherència i aigua", per Josep Maria Pérez Romero https://t.co/NBpsuHzprx https://t.co/9QNrx98a8g
BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre https://t.co/M67COfcZRW https://t.co/CNWNqLLg33
Julio Sanjuán - 3.1%
Magdalena Martínez - 10.9%
Joan Lluís Escoda - 9.4%
Ángel Troncoso - 4.7%
Asun Gregori - 58.9%
Cristina Hernández - 2.1%
Laura Valdés - 4.7%
A cap - 4.7%
Roberto Díez - 1%
José Soler - 0%
Mª Carmen Coloma - 0%
Ana Campos - 0%
Indiferent - 0.5%

Han votado:: 192
Está encuesta ya está cerrada on: Agost 13, 2017
Joomla templates by Joomlashine