• http://valdespastor.com/site/
Previous ◁ | ▷ Next

[IES Biar] Primeres setmanes de classe a l'IES Biar

Fet per David Lorente i Lucía Amorós. 1r ESO

Les activitats a l'institut de Biar van començar el passat 11 de setembre de 2017. Després d'unes llargues setmanes de vacances, ara és hora de tornar a la normalitat i posar-nos tots a la faena. La primera setmana va estar plena de moltes novetats, els alumnes no sabien els mestres que anaven a tindre i volien retrobar-se amb els companys. Una de les novetats ha segut que hi havia moltes classes i assignatures en aules matèria. Ara, passades les primeres setmanes, ja ens hem aclarit un poc més.

ELS ALUMNES DE 1r d'ESO COMENCEN UNA NOVA ETAPA

Fet per: Paloma Francés, Adrián Tomás. 1r ESO

Els primers dies a l'institut I.E.S. Biar han sigut molt diferents per a l'alumnat de 1r d’ESO. Primer de tot, matinar, ja que ara les classes comencen a les huit; també hem d'agafar l'autobús a les 7:35, si venim de Beneixema, la Canyada o el Camp de Mirra. A més a més, l'institut és més gran que els col·legis d'on venim. Aquesta nova etapa és necessària perquè ens hem fet majors i ja hem arribat a l'Educació Secundària, que comença als 12 anys.

 01

EL GRUP CONVIU ORGANITZA A LA PRIMERA ACTIVITAT DEL CURS

Fet per: Rubén Castelló Ais, Marco Hernandéz Colas. 1r ESO

El Divendres dia 15 de setembre, a última hora, en el pati de l’Institut els alumnes de 1r d'ESO vam fer una activitat de conèixer nous companys que consistia en dos proves.

Aquesta és una activitat organitzada pel grup «Conviu» que s'encarrega de la convivència en el centre.

Una vegada en el pati, amb totes i tots els alumnes de 1r d'ESO, els professors participants ens van repartir un full, s'havia de trobar a altres companys per respondre unes preguntes. Després d'aconseguir totes les respostes, vam a anar a la «cantina» per fer grups, posant-nos a l'esquena diferents colors. Van ser unes activitats on vam disfrutar tots molt.

La gimcana es va fer perquè dels de l'IES Biar ens van donar la benvinguda. Una activitat nova fora de l'aula per conèixer-nos tots una miqueta millor.

02

03

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anuncinats, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Inicieu sessió per enviar comentaris

Últims vídeos

Xarxes socials

BiarDigital Biar acull l'encontre de voluntaris de Creu Roja Joventut https://t.co/zaC4AE9Dkn https://t.co/4HfrAquVLa
BiarDigital Helena Vilar: "Tots som iguals però cadascú amb les seues capacitats" https://t.co/zRIMtRJzTL https://t.co/umbxRrzmJQ
BiarDigital "Política, coherència i aigua", per Josep Maria Pérez Romero https://t.co/NBpsuHzprx https://t.co/9QNrx98a8g
BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre https://t.co/M67COfcZRW https://t.co/CNWNqLLg33
Julio Sanjuán - 3.1%
Magdalena Martínez - 10.9%
Joan Lluís Escoda - 9.4%
Ángel Troncoso - 4.7%
Asun Gregori - 58.9%
Cristina Hernández - 2.1%
Laura Valdés - 4.7%
A cap - 4.7%
Roberto Díez - 1%
José Soler - 0%
Mª Carmen Coloma - 0%
Ana Campos - 0%
Indiferent - 0.5%

Han votado:: 192
Está encuesta ya está cerrada on: Agost 13, 2017
Joomla templates by Joomlashine