• http://valdespastor.com/site/
Previous ◁ | ▷ Next

Jornada sobre donació i trasplantaments a Biar

Demà, divendres 29 de setembre, a la Sala Multifuncional de la Casa Cultura de Biar, de 19:00 a 21:00, tindrà lloc una Jornada sobre donació i trasplantaments que parlarà sobre la donació d'òrgans, el trasplantament hepàtic i la Unitat de Trasplantaments de l'Hospital La Fe de València. 

 

Don José Luís Aloati, Coordinador de Trasplantaments d'Hospital Universitari de Sant Joan, parlarà sobre la donació d'òrgans, procediments a seguir, estadístiques a nivell autonòmic i estatal, avanços i problemàtiques. La participació d'En Francisco Orbis, Cirurjà de Trasplantaments Hepàtics de l'Hospital La Fe de València versarà sobre el trasplantament hepàtic.

En José Mir, investigador emèrit de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe i, fins la seua jubilació en 2010, cap de la Unitat de Cirurgia Hepatobiliar i Trasplantaments de la Fe, parlarà sobre la creació de la Unitat de Trasplantaments i la seua evolució fins convertir-se en un referent mundial pel que respecta els trasplantaments. Tancarà la Jornada En Manuel Vivas, President de l'Associació de Malalts i Trasplantants Hepàtics de la Comunitat Valenciana. 

 

Inicieu sessió per enviar comentaris

Últims vídeos

Xarxes socials

BiarDigital Biar acull l'encontre de voluntaris de Creu Roja Joventut https://t.co/zaC4AE9Dkn https://t.co/4HfrAquVLa
BiarDigital Helena Vilar: "Tots som iguals però cadascú amb les seues capacitats" https://t.co/zRIMtRJzTL https://t.co/umbxRrzmJQ
BiarDigital "Política, coherència i aigua", per Josep Maria Pérez Romero https://t.co/NBpsuHzprx https://t.co/9QNrx98a8g
BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre https://t.co/M67COfcZRW https://t.co/CNWNqLLg33
Julio Sanjuán - 3.1%
Magdalena Martínez - 10.9%
Joan Lluís Escoda - 9.4%
Ángel Troncoso - 4.7%
Asun Gregori - 58.9%
Cristina Hernández - 2.1%
Laura Valdés - 4.7%
A cap - 4.7%
Roberto Díez - 1%
José Soler - 0%
Mª Carmen Coloma - 0%
Ana Campos - 0%
Indiferent - 0.5%

Han votado:: 192
Está encuesta ya está cerrada on: Agost 13, 2017
Joomla templates by Joomlashine