Previous ◁ | ▷ Next

Jornada sobre donació i trasplantaments a Biar

Demà, divendres 29 de setembre, a la Sala Multifuncional de la Casa Cultura de Biar, de 19:00 a 21:00, tindrà lloc una Jornada sobre donació i trasplantaments que parlarà sobre la donació d'òrgans, el trasplantament hepàtic i la Unitat de Trasplantaments de l'Hospital La Fe de València. 

 

Don José Luís Aloati, Coordinador de Trasplantaments d'Hospital Universitari de Sant Joan, parlarà sobre la donació d'òrgans, procediments a seguir, estadístiques a nivell autonòmic i estatal, avanços i problemàtiques. La participació d'En Francisco Orbis, Cirurjà de Trasplantaments Hepàtics de l'Hospital La Fe de València versarà sobre el trasplantament hepàtic.

En José Mir, investigador emèrit de l'Institut d'Investigació Sanitària La Fe i, fins la seua jubilació en 2010, cap de la Unitat de Cirurgia Hepatobiliar i Trasplantaments de la Fe, parlarà sobre la creació de la Unitat de Trasplantaments i la seua evolució fins convertir-se en un referent mundial pel que respecta els trasplantaments. Tancarà la Jornada En Manuel Vivas, President de l'Associació de Malalts i Trasplantants Hepàtics de la Comunitat Valenciana. 

 

Inicieu sessió per enviar comentaris

Últims vídeos

Xarxes socials

BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre https://t.co/CfCxWxcu5t https://t.co/PxpDnPNbkr
13hreplyretweetfavorite
BiarDigital Militants socialistes acompanyaran dimecres a Biar al precandidat a la secretaria general comarcal… https://t.co/nqHBUt7xbL
BiarDigital "Per què el cor és a l’esquerra?", Josep Maria Pérez Romero https://t.co/Y4IDoGpCtg https://t.co/J8WqAolCWd
BiarDigital 400 alumnes dels centres educatius de Biar participen en el dia saludable https://t.co/vaEF28IC6c https://t.co/uXlsR07qRR
Joomla templates by Joomlashine