Previous ◁ | ▷ Next

Inici de l'any escolar al CEIP i l'IES Biar

El pròxim dilluns 11 de setembre tindran inici les classes de tots els cursos del centre d'educació secundària, cicles formatius i batxillerat IES Biar. Els horaris indicats per a cada curs són els següents:

  • L'alumnat dels cursos 1r i 2n de la ESO i els de 3r i 4t de l'ESO hauran d'assistir a les 11h al centre escolar, i finalitzaran a les 12:15h. Els punts d'encontre seran, respectivament, la porta principal i la porta de la planta baixa.
  • L'alumnat dels cursos 1r i 2n de Batxillerat hauran d'assistir a 11h a l'IES, i finalitzaran a les 12:15h. El punt d'encontre serà la porta principal.
  • L'alumnat dels cursos 1r i 2n de FPB hauran d'assistir a les 11h. El punt d'encontre serà la porta principal.

En el moment en el qual es troven reunides tots i totes les alumnes en els distints punts de referència, els i les tutores de cada grup nomenarà al seu alumnat per a passar llista i l'acompanyarà a la seua aula.

Inicieu sessió per enviar comentaris

Últims vídeos

Xarxes socials

BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre https://t.co/CfCxWxcu5t https://t.co/PxpDnPNbkr
13hreplyretweetfavorite
BiarDigital Militants socialistes acompanyaran dimecres a Biar al precandidat a la secretaria general comarcal… https://t.co/nqHBUt7xbL
BiarDigital "Per què el cor és a l’esquerra?", Josep Maria Pérez Romero https://t.co/Y4IDoGpCtg https://t.co/J8WqAolCWd
BiarDigital 400 alumnes dels centres educatius de Biar participen en el dia saludable https://t.co/vaEF28IC6c https://t.co/uXlsR07qRR
Joomla templates by Joomlashine