Previous ◁ | ▷ Next

Horaris per a la recollida del Xarxa Llibres 2017-2018

Demà dilluns, 11 de setembre, s'iniciarà l'entrega de llibres de text com a part del programa Xarxa Llibres 2017-2018. A continuació adjuntem els horaris de la mateixa:

 

WhatsApp Image 2017 09 09 at 19.45.29

La recollida del material ha de ser realitzata per la mare, pare o representant legal de l'alumne o l'alumna. En el cas de que el tutor o tutora legal no puguen assistir, es podrà delegar la recollida a una persona de confiança; la qual haurà de presentar els següents documents:

  • Una fotocòpia del DNI de la mare, pare o del representant legal de l'alumne/a.
  • El rebut que se'ls va entregar en juny i en juliol quan varen entregar els llibres en el centre IES Biar, en el qual s'indiquen les dades de l'alumne o l'alumna en qüestió. 

L'IES Biar recomana fer la recollida pel matí dins dels horaris indicats per a cada curs acadèmic. Per a més informació: http://www.ceice.gva.es/va/web/centros-docentes/ayudas/subvenciones/libros-de-texto.

 

 

 

 

 

Inicieu sessió per enviar comentaris

Últims vídeos

Xarxes socials

BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre https://t.co/CfCxWxcu5t https://t.co/PxpDnPNbkr
13hreplyretweetfavorite
BiarDigital Militants socialistes acompanyaran dimecres a Biar al precandidat a la secretaria general comarcal… https://t.co/nqHBUt7xbL
BiarDigital "Per què el cor és a l’esquerra?", Josep Maria Pérez Romero https://t.co/Y4IDoGpCtg https://t.co/J8WqAolCWd
BiarDigital 400 alumnes dels centres educatius de Biar participen en el dia saludable https://t.co/vaEF28IC6c https://t.co/uXlsR07qRR
Joomla templates by Joomlashine