• http://valdespastor.com/site/
Previous ◁ | ▷ Next

Biar es beneficiarà del Pla Vertebra de la Diputació d’Alacant

La Diputació d’Alacant inclou Biar en el Pla Vertebra, amb un total de 15 milions d’euros i més de 80 actuacions per a la vertebració del territori. Aquesta iniciativa pretén vertebrar la província i oferir noves oportunitats a tots els municipis amb intervencions financerament sostenibles en quatre eixos: aigua, sostenibilitat del medi natural, connectivitat i turisme. Biar, juntament amb Tibi i d’altres municipis, ha esta inclòs en tres dels quatre eixos d’actuació que preveu la Diputació d’Alacant.

Les intervencions en Connectivitat compten amb una partida de 4,5 milions d’euros per a un total de 13 projectes, 8 en camins supramunicipals i 5 en carreteres de la xarxa viària provincial. En concret, Biar es beneficiarà amb l’adequació del camí que el comunica amb el Camp de Mirra, dins de les intervencions que busquen millorar l'accessibilitat i els desplaçaments entre els nuclis urbans.

Per a infraestructures d’Aigua s’invertiran 4,1 milions d’euros. En aquest punt es preveu la construcció d’un nou pou en Biar, que substituiria al del Perino. La dotació econòmica per a aquesta obra és de 91.000 euros.

Per últim, en l’apartat de Medi Ambient i Sostenibilitat la Diputació invertirà 70.134 euros en Biar, dels 4,4 milions amb que ha dotat aquesta partida. Aquests diners entren en el projecte d’obres de substitució de tubs, làmpades d’incandescència, halògens i bombetes de baix consum en edificis públics. 

Inicieu sessió per enviar comentaris

Últims vídeos

Xarxes socials

BiarDigital Biar acull l'encontre de voluntaris de Creu Roja Joventut https://t.co/zaC4AE9Dkn https://t.co/4HfrAquVLa
BiarDigital Helena Vilar: "Tots som iguals però cadascú amb les seues capacitats" https://t.co/zRIMtRJzTL https://t.co/umbxRrzmJQ
BiarDigital "Política, coherència i aigua", per Josep Maria Pérez Romero https://t.co/NBpsuHzprx https://t.co/9QNrx98a8g
BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de setembre https://t.co/M67COfcZRW https://t.co/CNWNqLLg33
Julio Sanjuán - 3.1%
Magdalena Martínez - 10.9%
Joan Lluís Escoda - 9.4%
Ángel Troncoso - 4.7%
Asun Gregori - 58.9%
Cristina Hernández - 2.1%
Laura Valdés - 4.7%
A cap - 4.7%
Roberto Díez - 1%
José Soler - 0%
Mª Carmen Coloma - 0%
Ana Campos - 0%
Indiferent - 0.5%

Han votado:: 192
Está encuesta ya está cerrada on: Agost 13, 2017
Joomla templates by Joomlashine