Previous ◁ | ▷ Next

Biar es beneficiarà del Pla Vertebra de la Diputació d’Alacant

La Diputació d’Alacant inclou Biar en el Pla Vertebra, amb un total de 15 milions d’euros i més de 80 actuacions per a la vertebració del territori. Aquesta iniciativa pretén vertebrar la província i oferir noves oportunitats a tots els municipis amb intervencions financerament sostenibles en quatre eixos: aigua, sostenibilitat del medi natural, connectivitat i turisme. Biar, juntament amb Tibi i d’altres municipis, ha esta inclòs en tres dels quatre eixos d’actuació que preveu la Diputació d’Alacant.

Les intervencions en Connectivitat compten amb una partida de 4,5 milions d’euros per a un total de 13 projectes, 8 en camins supramunicipals i 5 en carreteres de la xarxa viària provincial. En concret, Biar es beneficiarà amb l’adequació del camí que el comunica amb el Camp de Mirra, dins de les intervencions que busquen millorar l'accessibilitat i els desplaçaments entre els nuclis urbans.

Per a infraestructures d’Aigua s’invertiran 4,1 milions d’euros. En aquest punt es preveu la construcció d’un nou pou en Biar, que substituiria al del Perino. La dotació econòmica per a aquesta obra és de 91.000 euros.

Per últim, en l’apartat de Medi Ambient i Sostenibilitat la Diputació invertirà 70.134 euros en Biar, dels 4,4 milions amb que ha dotat aquesta partida. Aquests diners entren en el projecte d’obres de substitució de tubs, làmpades d’incandescència, halògens i bombetes de baix consum en edificis públics. 

Inicieu sessió per enviar comentaris

Últims vídeos

Xarxes socials

BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre https://t.co/CfCxWxcu5t https://t.co/PxpDnPNbkr
13hreplyretweetfavorite
BiarDigital Militants socialistes acompanyaran dimecres a Biar al precandidat a la secretaria general comarcal… https://t.co/nqHBUt7xbL
BiarDigital "Per què el cor és a l’esquerra?", Josep Maria Pérez Romero https://t.co/Y4IDoGpCtg https://t.co/J8WqAolCWd
BiarDigital 400 alumnes dels centres educatius de Biar participen en el dia saludable https://t.co/vaEF28IC6c https://t.co/uXlsR07qRR
Joomla templates by Joomlashine