Previous ◁ | ▷ Next

L'Ajuntament de Biar, un bon lloc per a treballar

Difonem també la nota de premsa que s'ha difós per part de l'Ajuntament de Biar de la roda de premsa que es va realitzar el passat divendres. En el següent enllaç podeu descarregar l'informe complet.

  • Es va dissenyar una enquesta amb 30 preguntes que abastaven set temes diferenciats: l'estat de les instal·lacions del centre de treball, la relació entre la institució i els seus empleats, la relació entre companys, la relació entre caps i subordinats, el nivell de satisfacció amb el lloc de treball i la qualificació de l'equip de govern
  • Les primeres 29 preguntes es van plantejar en forma d'afirmacions que els enquestats havien de puntuar de l'1 al 5. Així, l'estat de les instal·lacions de treball rep una puntuació de 2,64. La relació de la institució i els seus empleats es qualifica amb un 3,49. La relació entre companys obté un 3,85. La relació entre caps i subordinats puntua amb un 4,17. El grau de satisfacció amb la retribució es queda amb un 2,65. I el nivell de satisfacció amb el lloc de treball obté un 4,45
  • Julio Sanjuán, Alcalde de Biar, “si en les empreses aquest tipus d'auditoria es fa amb regularitat, per què no es fa mai en l'Administració Pública? Els polítics anem i venim, segons legislatures, però el funcionari i l'empleat sempre està ací, independentment del color polític de la corporació, i mai ningú els pregunta. Amb aquesta enquesta hem aconseguit detectar algunes manques, tant materials com a personals. I el fet que fem públics els resultats crec que suposa un exercici de transparència”

L'Ajuntament de Biar ha presentat avui, en roda de premsa, els resultats de l'auditoria de clima intern que s'ha dut a terme entre els funcionaris i treballadors del consistori.

Per a dur a terme aquest estudi es va dissenyar una enquesta amb 30 preguntes que abastaven set temes diferenciats: l'estat de les instal·lacions del centre de treball, la relació entre la institució i els seus empleats, la relació entre companys, la relació entre caps i subordinats, el nivell de satisfacció amb el lloc de treball i la qualificació de l'equip de govern.

L'enquesta es va distribuir entre els 41 funcionaris i empleats amb què explica l'Ajuntament, rebent-se 26 respostes, la qual cosa significa la participació del 34% de la plantilla.

Les primeres 29 preguntes es van plantejar en forma d'afirmacions que els enquestats havien de puntuar de l'1 al 5. Així, l'estat de les instal·lacions de treball rep una puntuació de 2,64. La relació de la institució i els seus empleats es qualifica amb un 3,49. La relació entre companys obté un 3,85. La relació entre caps i subordinats puntua amb un 4,17. El grau de satisfacció amb la retribució es queda amb un 2,65. I el nivell de satisfacció amb el lloc de treball obté un 4,45.

La qualificació als regidors ha sigut entre 1 i 10 punts. L'alcalde, Julio Sanjuán (PSPV), obté un 6,82; Joan Lluís Escoda (Compromís), un 5,75; Angel Troncoso (EU), un 6,32; Asun Gregori (PSPV), un 6,10; Cristina Hernández (PSPV), un 6,95 i Laura Valdés (Compromís) un 5,84.

Per a Julio Sanjuán, Alcalde de Biar, “si en les empreses aquest tipus d'auditoria es fa amb regularitat, per què no es fa mai en l'Administració Pública? Els polítics anem i venim, segons legislatures, però el funcionari i l'empleat sempre està ací, independentment del color polític de la corporació, i mai ningú els pregunta. Amb aquesta enquesta hem aconseguit detectar algunes manques, tant materials com a personals. I el fet que fem públics els resultats crec que suposa un exercici de transparència”.

Les enquestes han sigut absolutament anònimes, i els originals de les mateixes es troben en el despatx d'Alcaldia perquè qualsevol regidor, funcionari o empleat de l'Ajuntament puga examinar-les personalment i acarar els resultats.

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anuncinats, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Descarregar els arxius adjunts:
Inicieu sessió per enviar comentaris

Últims vídeos

Xarxes socials

BiarDigital Rotllets i fogasses, i remolatxes de novembre https://t.co/CfCxWxcu5t https://t.co/PxpDnPNbkr
13hreplyretweetfavorite
BiarDigital Militants socialistes acompanyaran dimecres a Biar al precandidat a la secretaria general comarcal… https://t.co/nqHBUt7xbL
BiarDigital "Per què el cor és a l’esquerra?", Josep Maria Pérez Romero https://t.co/Y4IDoGpCtg https://t.co/J8WqAolCWd
BiarDigital 400 alumnes dels centres educatius de Biar participen en el dia saludable https://t.co/vaEF28IC6c https://t.co/uXlsR07qRR
Joomla templates by Joomlashine